SmartCamp

SmartCamp är en helhetslösning för campingplatser. Systemet är framtaget i tätt samarbete med Haga Park Camping & Stugor på Öland och är därmed skräddarsytt kring de krav som ställs på en modern campingplats. I ett intuitivt gränssnitt hanteras allt från planering, bokning, in- och utcheckning till fakturering och uppföljning av beläggning och lönsamhet.

Översiktlig startsida

Det första som möter användaren är den översiktliga startsidan. Här visas dagens händelser, ankomster och avresor samt aktuella beläggning och utveckling den senaste veckan.

Bokningsöversikt

I den grafiska bokningsplanen planerar ni säsongens beläggning på ett enkelt sätt. Bokningarna visas färgkodade och med ”dra-och-släpp”-teknik flyttas bokningar mellan datum och objekt. Funktionen gör det enkelt att optimera tillgängligheten och utesluter risken för dubbelbokning.

Integration med Camping Key Europe

Systemet är helt integrerat med Camping Key Europe och minimerar behovet att separata system. Med kortläsaren hämtas gästens uppgifter automatiskt vid ankomst.

Integration med ekonomisystem

SmartCamp är integrerat med VISMA och gör det möjligt att skicka uppgifter för fakturering direkt till VISMA om ni väljer att inte använda den inbyggda fakturafunktionen.

Webbokning

SmartCamp levereras med en inbyggd webbmodul som integreras i er egen hemsida. De objekt som markeras som bokningsbara via webben blir direkt tillgängliga för era gäster.

Rapportering

I rapportmodulen finns möjlighet att följa upp beläggning och lönsamhet på enkelt och intuitivt sätt.

Systemkrav

FileMaker för Windows eller Mac OS X. För webbokning krävs webbserver med PHP.

Jag vill gärna bli kontaktad och få mer information om SmartCamp

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

9+5=?